VOORGERECHTEN – ENTRÉES

 

Kroketten van rivierkreeft, Mimolette kaas, piment d’Espeltte 2st/3st

Croquettes aux écrevisses et Mimolette, piment d’Espelette 2pc/3pc

21 / 31

Kaaskroketten met Comté en Parmezaansekaas 2 st / 3 st

Croquettes de fromage au Comté et Parmesan 2 pc / 3 pc

17 / 25

Tataki van zwaardvis, zure room, pickles, verse kruidenolie

Tataki d’espadon, crème aigrelette, pickles, huile aux herbes

20 / 30

Fish sticks, zoetzure saus, knolsemderremoulade

Fish sticks, sauce aigre-douce, remoulade de céleri-rave

20 / 30

Vitello tonnato

18 / 26

Tabbouleh van boekweit, munt, gelakte bloemkool (vegetarisch)

Tabbouleh de sarrasin, menthe, chou-fleur laqué (végétarien)

18 / 26

HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX

 

Gegrilde zalmfilet, bearnaisesaus, krieltjes in de oven

Filet de saumon grillé, béarnaise, grenailles au four

32

Ierse entrecôte natuur, frietjes, salade

Béarnaise / groene peperroom / Archiduc / Chimichuriboter: + 4,5 eur

Entrecôte irlandaise nature, frites, salade

Béarnaise / poivre vert / Archiduc / Beurre Chimichuri: + 4,5 eur

33

 

Onglet met sjalottensaus, frietjes en salade

Onglet à l’échalotte, frites et salade

28

Stoofvlees van varkenswangen, frietjes en witloofsalade

  Carbonnades de joues de porc, frites et salade de chicon

27

Classic VOL-AU-VENT

29

Kabeljauw “ in ‘t groen “, fijne groentjes

Cabillaud “ au vert “, petits légumes

35

Gegrilde Iberico varken, piperade, tortilla

Porc Iberico grillé, piperade, tortilla

32

Risotto verde (vegetarisch / végétarien)

25

Supplementen / Suppléments:

 

Frietjes / Frites; Salade

5

Brood / pain

3

DESSERTEN – DESSERTS

 

Panna cotta met witte chocolade, rode vruchtencoulis

Panna cotta au chocolat blanc, coulis aux fruits rouges

10

Dame Blanche 2 bollen / 3 bollen

Dame Blanche 2 boules / 3 boules

9/12

Crème brûlée

10

Colonel (limoensorbet en vodka)

Colonel (sorbet citron vert et vodka)

12

Mousse au chocolat / Chocolademousse + chantilly

11